LIVRARE GRATUITA la orice comanda de minim 149 lei

Articole

NOSPOT, gamă pentru tenul cu tendință acneică

NOSPOT, gamă pentru tenul cu tendință acneică

Octombrie 12, 2022
NOSPOT, gamă pentru tenul cu tendință acneică
Share

Acneea se numără printre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice care provoacă nu doar disconfort, ci duce la lipsa încrederii în sine, izolare socială și tulburări emoționale. Cauzele sunt multiple: hipersecreția de sebum, cea mai frecventă dintre ele, dereglările hormonale, stresul, toate favorizează apariției acneei. Tocmai, de aceea, este important ca în funcție de vârstă, cauze, gravitate și recomandările medicului, să alegi produsele potrivite și să își creezi o rutină specială de îngrijire a tenului.

Dacă încă nu ai încercat noua gamă NOSPOT pentru tenul cu tendință acneică, hai să-ți povestim puțin despre ea. Probabil te întrebi de ce ai alege NOSPOT? 

Produsele din gama NOSPOT de la Doctor Fiterman sunt dezvoltate sub rigori farmaceutice și respectă cele mai înalte standarde internaționale de calitate. Specialiștii noștri selectează și verifică atent materiile prime folosite, alegând ingredientele cu cel mai mic risc de a provoca alergii sau sensibilități ale pielii. Toate produsele Doctor Fiterman sunt testate dermatologic pentru a le garanta eficacitatea și tolerabilitatea. Sunt non comedogenice, produse cu apă purificată la standarde farmaceutice, fără urme de ingrediente modificate genetic, într-un proces de producție și materii prime neexpuse la radiații ionizate.

NOSPOT, noua gamă Doctor Fiterman pentru tenul cu tendință acneică cuprinde produse pentru o rutină zilnică de îngrijire completă.

CURĂȚARE & TONIFIERE

Curățare prin clătire

  • GEL PURIFIANT DE CURĂȚARE

Testat dermatologic, curăţă şi exfoliază blând tenul cu ajutorul agenţilor de curățare de origine naturală şi derivaţilor din cocos, fără să usuce, matifiază şi reduce excesul de sebum, deblochează porii şi reduce cu 65,15%* numărul de imperfecţiuni severe, conform studiilor clinice şi hidratează. Nu conține ulei mineral, parabeni, parfum, alergeni, SLS, SLES.

Ingrediente active: zinc, acid salicinic, dexpantenol

Curățare fără clătire

  • APĂ MICELARĂ IZOTONICĂ

Recomandată pentru tenul mixt şi gras cu tendinţă acneică și testată dermatologic, Apa Micelară izotonică NOSPOT® curăță impurităţile şi excesul de sebum, fără să usuce tenul, și redă elasticitatea şi fermitatea pielii. Nu conține parabeni şi parfum.

Ingrediente active: colagen marin, niacinamidă, extract de aloe

Tonifiere

  • LOTIUNE TONICĂ PURIFIANTĂ

Testată dermatologic, Loţiunea Tonică NOSPOT uniformizează tenul, echilibrează pH-ul şi pregăteşte tenul pentru aplicarea cremei, lăsând pielea catifelată şi calmată, oferindu-i o senzați de prospeţime.

Ingrediente active: dexpantenol, niacinamidă, acid hialuronic

 

ÎNGRIJIREA PIELII

SEBOFIX

Cremă hidratantă sebo-reglatoare

 Recomandată pentru tenul gras, cu tendinţă acneică, mai ales pentru zona T, testată dermatologic şi cu acţiune sebostatică, crema sebo-reglatoare NOSPOT® Sebofix reduce secreția de sebum cu 29,36%* și crește nivelul de hidratare al pielii cu 39,59%*, după o lună de aplicare, conform studiilor clinice. Tenul tău va fi matifiat şi regenerat.

Ingrediente active: fenicul marin, niacinamidă, oli- gozaharide, xilitol, phycosaccaride, zinc, alantoină

Recomandare de utilizare: împreună cu crema hidratantă sau gelul hidratant anti-imperfecțiuni NOSPOT® Skinfix.

SKINFIX

Cremă hidratantă anti-imperfecţiuni severe și recurente

Cu eficacitate crescută încă din primele zile de utilizare, crema hidratantă anti-imperfecțiuni NO SPOT® SKINFIX reduce cu 57,08%* numărul de imperfecţiuni persistente, cu 55,85%* numărul de imperfecţiuni severe și crește gradul de hidra- tare cu 32,22%*, după o lună de aplicare, conform studiilor clinice. Pe lângă acţiunea intensă şi rapidă asupra imperfecţiunilor severe, crema hidratantă anti-imperfecţiuni NO SPOT® SKINFIX stimulează sinteza colagenului și a elastinei, redând astfel tenului elasticitatea şi fermitatea, și reface și forti- fiază bariera cutanată.

Ingrediente active: Madecassoside, niacinamidă, dexpantenol, extract de aloe

SKINFIX

Gel hidratant anti-imperfecțiuni severe şi recurente

În cazul în care preferi forma de gel, folosește NOSPOT® SKINFIX gel hidratant anti-imperfecțiuni a cărui eficacitate este susținută de o asociere unică de ingrediente active care hidratează intens, regenerează, ajută la reducerea şi împiedică formarea de imperfecțiuni, pete, coşuri, comedoane şi semne reziduale.

Ingrediente active: Madecassoside, niacinamidă, dexpantenol, extract de aloe

KERATOFIX

Cremă purifiantă

Recomandată pentru îngrijirea tenului gras, cu tendință acneică, crema purifiantă NOSPOT®KERATOFIX este special concepută pentru a dizolva conţinutul punctelor negre și albe. Exfoliază delicat, reduce cu 36,32%* numărul de comedoane şi creşte nivelul de hidratare a pielii cu 25,18%*, după o lună de aplicare, conform studiilor clinice. Încă după primele zile de utilizare, starea şi aspectul pielii vor fi vizibil îmbunătăţite.

Ingrediente active: acid salicilic, zinc, vitamina A, xilitol, Iris Florentina

Recomandare de utilizare: se aplică o dată pe zi, seara, local, pe coşuri, puncte negre şi albe.