LIVRARE GRATUITA la orice comanda de minim 149 lei

Articole

Sfaturi pentru ingrijirea tenului sensibil

Sfaturi pentru ingrijirea tenului sensibil

Noiembrie 16, 2021
Sfaturi pentru ingrijirea tenului sensibil
Share

Pielea fetei reprezinta unul dintre cei mai importanti indicatori ai starii de sanatate, asadar pentru foarte multe doamne si domnisoare, alegerea produselor potrivite poate reprezenta o adevarata provocare.

Ingrijire completa pentru tenul sensibil

Daca pentru tenul normal lucrurile sunt mai simple,tenul sensibil are nevoie de o atentie speciala. Cauzele instalarii sau aparitiei acestuia sunt multiple si pot varia de la persoana la persoana: bagajul genetic, stresul, factorii de mediu reprezentati de razele UV si poluare, factorii atmosferici (schimbari bruste de temperatura), consumul redus de nutrienti si apa, precum si curatarea agresiva a tenului.

Tocmai din aceste considerente, este important ca produsele dermatocosmetice care intra in contact cu acesta, sa fie dedicate nevoilor specifice. Gama ANTI AGE HA Supreme Lift Sensitive nu contine parfum, parabeni si alcool. Astfel, tenul are parte un rasfat in toata regula, beneficiind de hidratare, revitalizare si luminozitate.

Este recomandat ca produsele pentru ten sensibil sa fie utilizate pe o perioada semnificativa de timp, mai exact atata vreme cat tenul se manifesta si arata ca atare. Creata pentru a trata in profunzime probleme tenului, gama ANTI AGE HA Supreme Lift Sensitive poate fi utilizata fara niciun efect secundar pe o piele sensibila, insa este bine ca fiecare tip de ten sa beneficieze de ingrijire in functie de particularitati.

Informatii utile care pot ameliora situatia unui ten sensibil

  • Evita procesele de exfoliere a tenului, sau daca optezi pentru acest tip de procedura, nu o realiza mai des de o data pe saptamana (in timpul procesului, poti indeparta si celulele sanatoase si astfel, apar zone iritate, rosii la nivelul pielii)

  • Rasfata-te cu dusuri rapide, cu apa calduta, in detrimentul bailor lungi si fierbinti. In general, tenurile, cu precadere cele sensibile nu iubesc foarte tare apa si sapunurile, tocmai de aceea au fost create emulsiile demachiante si lotiunile tonice

  • Acorda o atentie ridicata atunci cand alegi cosmeticele pentru ten, fie ca este vorba de fon de ten, blush-uri, iluminatoare sau alte produse din aceasta categorie – asa incat, acestea sa fie complementare cu cele din rutina de ingrijire post demachiere si tonifiere