LIVRARE GRATUITA la orice comanda de minim 149 lei
Maturitate acumulata in peste 25 de ani de excelenta

Maturitate acumulata in peste 25 de ani de excelenta

Produsele cosmetice formulate si dezvoltate de specialistii nostri se bucura de experienta farmaceutica acumulata in peste 25 ani.

Inovatie pentru frumusete

Pasiunea, daruirea si perseverenta transforma visele in realitate. Visul Fiterman Pharma a prins contur/ a luat fiinta in 1995, iar in cei 26 de ani de la infiintare s-a transformat intr-o poveste de succes scrisa de o intreaga echipa de oameni dedicati si pasionati. O poveste care acum, odata cu crearea brandului Doctor Fiterman, merge mai departe, cu aceeasi daruire si respectand aceleasi principii care ne-au insotit inca de la inceput.

Primii pasi in dezvoltarea brandului Doctor Fiterman i-am facut insa cu ani in urma, cand specialistii nostri au ales ingrediente studiate clinic cu care au formulat produse dermatocosmetice ce respecta standardele de calitate Fiterman Pharma si standardele de calitate internationale. 

Doctor Fiterman
Doctor Fiterman - Health and Beauty

Valori

Mereu atenti la dorintele celor din jur si respectand cele trei principii care ne-au definit inca de la inceput activitatea – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE -, echipa noastra de specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala dezvolta produse ce raspund nevoilor de ingrijire a fiecaruia dintre noi, astfel incat am devenit cel mai dinamic producator roman de produse farmaceutice si cosmetice.

Doctor Fiterman - Health and Beauty
Doctor Fiterman - Health and Beauty
Doctor Fiterman - Health and Beauty
Doctor Fiterman - Health and Beauty
Doctor Fiterman - Health and Beauty

Distributie

La nivel national, acoperim 42 de judete prin echipe dedicate care mentin contactul direct cu profesionisti din domeniul sanatatii: medici, farmacisti si asistenti de farmacie. De asemenea, asiguram logistica produselor noastre la nivel national prin 4 puncte de distributie – Bucuresti, Iasi, Cluj si Dolj.

Doctor Fiterman - Distributie
Doctor Fiterman - Facility

Despre Fabrica

In cei peste 25 de ani de activitate, am investit continuu in cercetare si dezvoltate, in tehnologie noua si performanta pentru a oferi pacientilor nostri produse inovatoare, de cea mai buna calitate. In aprilie 2013, am inaugurat in judetul Iasi, o noua facilitate de productie de peste 4000 mp, certificata GMP de catre ANDM.