LIVRARE GRATUITA la orice comanda de minim 149 lei

Anti-Age Supreme Lift

Doctor Fiterman - Gama Anti-Age Ha
Doctor Fiterman - Gama Anti-Age Ha
Doctor Fiterman - Anti-Age Ha

Produsele din gama Anti-Age HA contin ingrediente bioactive care redau fermitatea si elasticitatea pielii, hidrateaza intens, lasand-o supla si catifelata vreme indelungata. Cu textura lejera, care intra rapid in piele, acestea contin si ingrediente bioactive cu actiune Anti-Age.

Gama Anti-Age HA contine doua tipuri de acid hialuronic ultrapur - super acid hialuronic si nano acid hialuronic, ce actioneaza in diferite straturi ale pielii, ceea ce realizeaza un profil complet de hidratare. Moleculele de super acid hialuronic retin moleculele de apa si fuzioneaza cu straturile superficiale ale pielii pentru a forma o bariera de protectie ce impiedica pierderea apei din epiderma si astfel, pielea este hidratata pentru o perioada indelungata. Moleculele de nano acid hialuronic au structura si dimensiuni similare celor ce se regasesc natural in piele, motiv pentru care patrund in profunzime, umplu eficient ridurile din interior si netezesc pielea.

Pentru produsele din gama Anti-Age Ha a fost selectata forma stabila a vitaminei E, si anume acetatul de tocoferol, care este inglobat intr-un sistem emulsionat cu cedare radipa si permite vitaminei E sa isi exercite efectele benefice la nivelul straturilor profunde ale pielii. Toate principiile bioactive au fost incluse in baze de creme realizate cu componente lipidice care au o structura similara celor din piele, astfel incat acestea sunt perfect asimilate de piele si suplinesc deficitul lipidic caracteristic procesului de imbatranire.

Doctor Fiterman - Anti-Age Ha
Produse 
Anti-Age Supreme Lift