LIVRARE GRATUITA la orice comanda de minim 149 lei

Kiss

Doctor Fiterman - Gama Kiss
Doctor Fiterman - Gama Kiss
Doctor Fiterman - Kiss

Pielea merita o ingrijire constanta si delicata, ca atingerea unui sarut. De la aceasta premisa a luat nastere gama KISS, din care fac parte produse dezvoltate sub rigori farmaceutice, in concordanta cu cele mai inalte standarde internationale de calitate.

Lotiunile, gelurile de dus, si unturile de corp Kiss sunt special create pentru a hidrata intens pielea, hranind si catifeland, in acelasi timp. Iar aromele proaspete, exotice si explozive ale produselor surprind si cuceresc simturile: Fantasy Freesia, Juicy Watermelon, Strawberries & Cream, Vanilla & Milk, Pink Grapefruit, Wild Orchids & Olives.

Produsele Kiss curata si protejeaza intens pielea, fiind potrivite atat dimineata, pentru revigorare, dar si seara, pentru un somn odihnitor. Datorita combinatiei unice de ingrediente active pe care le contin, ofera integritate si protectie ridicate ale pielii. Unul dintre aceste ingrediente este acidul lactic, care ajuta la imbunatatirea aspectului si texturii ale pielii. In paralel, extractul de aloe vera asigura catifelare, alantoina calmeaza pielea iritata, glicerina asigura o hidratare eficienta, provitamina B5 accelereaza productia de colagen si elastina, iar Vitamina E are un efect anti-oxidant puternic.

Doctor Fiterman - Kiss
Produse 
Kiss